طرز تهیه کیک یخچالی ساده خانگی

طرز تهیه کیک یخچالی ساده خانگی:

کیک یخچالی بدون شک یکی از پر طرفدار ترین کیک ها در سرتاسر دنیا می باشد و دستور پخت کیک یخچالی بسیار ساده می باشد. این کیک لذیذ و دوست داشتنی نیازی به فر ندارد و از این لحاظ مورد توجه بسیاری از افراد می باشد. شما می توانید در این بخش از نمناکمی توانید طرز تهیه این کیک خوشمزه را بخوانید.

کیک یخچالی

مواد لازم کیک یخچالی با پتی بور:

 شیر  2 لیوان
 شکر  1 لیوان
 بیسکویت بتی بور 2 بسته
 کره  50 گرم
 وانیل  1 قاشق چایخوری
 پودر کاکائو  3 قاشق غذاخوری
 آرد سفید  3 قاشق غذاخوری

  دستور تهیه کیک یخچالی ساده :

مرحله اول : در ابتدا پودر کاکائو و آرد را الک کنید سپس آنها را به خوبی با یکدیگر مخلوط می کنیم.

مرحله دوم : وانیل را نیز به آرد و پودر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله سوم :یک لیوان شکر را نیز به این مواد اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله چهارم :2 لیوان شیر را در قابلمه مناسب ریخته و بگذارید تا کمی گرم شود.

مرحله پنجم :  مواد آردی را که ترکیب کرده اید را آرام آرام به شیر گرم شده اضافه کنید و به طور مرتب مواد را هم بزنید تا بریده بریده نشود.

مرحله ششم : در این مرحله بعد از اینکه مواد به خوبی حل شد شعله را خاموش می کنیم و سپس کره را به آن اضافه کنید تا وقتی که کره به خوبی مخلوط نشده به هم زدن ادامه دهید و به خوبی مخلوط کنید تا مایع آماده شده غلیظ شود.

مرحله هفتم : یک قالب مناسب(مستطیلی شکل بهتر است) انتخاب کنید و کف آن را نایلون یا کاغذ روغنی و یا سلفون بکشید.

مرحله هشتم: ابتدا یک لایه بیسکویت را به طور منظم کف قالب بچینید. برای زیبایی بیشتر کیک از دو نوع بیسکوییت استفاده کنید هم کاکائویی و هم ساده.

مرحله نهم :موادی که آماده کردید را بعد از اینکه مقداری از حرارت افتاد روی بیسکویت بریزید و صاف کنیداین کار را چندین لایه ادامه بدهید5 الی 6 لایه کفایت می کند.

مرحله دهم : کیک  را با قالب به مدت 3 ساعت درون یخچال قرار می دهیم(هرچه بیشتر قرار بگیرد بافت بیسکویت ها بیشتر شبیه کیک می شود و خوشمزه تر می شود) بعد از خارج کردن آن از یخچال مقداری به آن استراحت دهید.

مرحله یازدهم :  نایلون یا کاغذ روغنی که استفاده کرده اید را جدا کنید. و به طور دلخواه کیک را برش بزنید و نوش جان کنید.

 نکات تهیه کیک یخچالی ساده:

  1.  برای تزیین می توانید از پودر پسته، پودر نارگیل و گانش استفاده کنید.
  2. در صورت تمایل می توانید در بین لایه ها از موز، پودر گردو و پودر بادام استفاده کنید.
  3. اگر احساس می کنید که غلظت مایه شکلاتی بیش از حد زیاد شده است، قبل از اینکه آن را از روی شعله گاز خارج کنید، کمی شیر به آن اضافه کنید تا رقیق تر شود.
  4. آرد و پودر کاکائو حتما قبل از اضافه کردن به شیر باید الک شود.
  5. شما می توانید پس از ریختن لایه کاکائو می توانید مقداری موز یا گردو بریزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *